Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do 200zł

suchy203

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jako że w ogóle nie siedzę w temacie proszę Was o pomoc. Poszukuję słuchawek nausznych z mikrofonem, takie które podłącze do laptopa i pogadam z ziomkami a jednocześnie takie które podłączę do telefonu w celu posłuchania muzyki/porozmawiania. Telefon Sony więc fajnie jakby było coś od nich, ewentualnie coś innego (w tej samej cenie) Pozdrawiam

Opublikowano

Za 190zl z okazji black friday na procpu masz superlux hmc631, prawdopodobnie nic lepszego nie wylapiesz

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano
GTX 1050 vs GTX 1050TI

- różnicy ceny - 21%

- różnicy wydajności - 12%

RX 460 2GB vs RX 460 4GB

- różnicy ceny - 17%

- różnicy wydajności - 1-2%

GTX 1050 vs RX 460 2GB

- różnicy ceny - 11%

- różnicy wydajności - 18%

GTX 1050TI vs RX 460 4 GB

- różnicy ceny - 15%

- różnicy wydajności - 20-40%

Opublikowano

@DAx. @HaZeLnUtPL

Panowie a coś z mikrofonem wielkości takiego który jest w zestawie do telefonu? Trochę dziwnie by to wyglądało jakbym  tuptał po mieście z taką atenką (mikrofonem)  :s Coś bardziej uniwersalnego  B)

Opublikowano

Cloudy maja wypinany mic

GTX 1050 vs GTX 1050TI

- różnicy ceny - 21%

- różnicy wydajności - 12%

RX 460 2GB vs RX 460 4GB

- różnicy ceny - 17%

- różnicy wydajności - 1-2%

GTX 1050 vs RX 460 2GB

- różnicy ceny - 11%

- różnicy wydajności - 18%

GTX 1050TI vs RX 460 4 GB

- różnicy ceny - 15%

- różnicy wydajności - 20-40%

Opublikowano

@DAx. @HaZeLnUtPL

Panowie a coś z mikrofonem wielkości takiego który jest w zestawie do telefonu? Trochę dziwnie by to wyglądało jakbym  tuptał po mieście z taką atenką (mikrofonem)  :s Coś bardziej uniwersalnego  B)

To może jakieś dokanałówki? Jest kilka modeli z mikrofonem na kablu i grają całkiem nieźle. Ale to zależy od twojego upodobania. Ja np. nie chciałbym latać cały dzień w dokanałowych bo mam delikatne kanały...

-SoundMagic E10S - dominują basy, soprany mniej ale generalnie grają przyzwoicie (sam mam jedną parę ale bez "S" na końcu czyli mikrofonu),

-MEElectronics M6 PRO - lekkie V, dobra scena.

Ze słuchawek nausznych na miasto to znam tylko:

Creative Aurvana Live! - dobra scena, przyjemny sopran, nie najgorsze basy, (Edit: Te też posiadam od ~5 lat i grają b. dobrze)

albo Koss Porta Pro - nie miałem to się nie wypowiem nt. dźwięku ale wyglądają dośc "nieprzeciętnie"

Niestety oba są bez mikrofonu więc musiałbyś używać komórki jako mikrofonu albo dokupić krawatowy/na kabel. Taki przeciętny krawatowy/na kabel można kupić już od 20 do 80/100 zł. Do rozmów nada się nawet taki za 20/30 zł.

W razie pytań pisz śmiało.

Opublikowano

@qiuas Dzięki za odpowiedź. Dokanałowych mam dwie sztuki i jakoś nie mogę ich długo nosić bo jedno ucho mnie strasznie boli :/ Zdecydowałem się jednak na HyperX Cloud Black. Dziękuję panowie za pomoc.  :lenny:  

E: Jeszcze chciałbym o coś zapytać. Słuchawki które wybrałem mają konkretny numer KHX-H3CL/WR, ale znalazłem również te same słuchawki z innymi numerami. Czy różnią się czymś oprócz ceny? (szukałem na ebay.uk)

Opublikowano

@qiuas Dzięki za odpowiedź. Dokanałowych mam dwie sztuki i jakoś nie mogę ich długo nosić bo jedno ucho mnie strasznie boli :/ Zdecydowałem się jednak na HyperX Cloud Black. Dziękuję panowie za pomoc.  :lenny:  

E: Jeszcze chciałbym o coś zapytać. Słuchawki które wybrałem mają konkretny numer KHX-H3CL/WR, ale znalazłem również te same słuchawki z innymi numerami. Czy różnią się czymś oprócz ceny? (szukałem na ebay.uk)

Tak, kolorem.

Czarne: KHX-H3CL/WR

Białe: KHX-H3CLW

Źródło: Strona producenta, numery katalogowe.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...